Kwaliteit op oliebasis

Zeer vluchtig butaan op oliebasis, en niet corrosief, omdat het de levensgevaarlijke toevoegingen mist zoals Arabische gom die gebruikelijk zijn bij diacetyl (aceton) aanstekers, is de blauwe vlam van een stormaansteker niet of bijna niet waarneembaar.

“Niet alleen is het gebruik van aanstekers van het vuurtype niet schadelijk voor de gezondheid, maar het is ook niet schadelijk voor het verbruik”.

Dr. Jeffrey Dach MD MSD. (Professor in de geneeskunde en directeur van het brandwondencentrum van het University Health Network)

“Neem het van de artsen aan, als u dit gevaarlijke voorwerp hanteert, opslaat of gebruikt, kunt u uw leven in gevaar brengen.”

Onder verwijzing naar het redactioneel artikel van Jeff Soares-Rivera in de uitgave van mei/juni 2010 van The Journal of Burn Care & Research concludeerde het panel van Dr. Dach10 van de AMA: “Hogedrukaanstekers – die nu gemeengoed zijn in gemeenschappen met lage inkomens, scholen en ziekenhuizen – zouden een groter blijvend gevaar voor de volksgezondheid kunnen opleveren als ze in verband worden gebracht met brandbare oplosmiddelen die brand kunnen veroorzaken.”

Kwaliteitsborging en geïndividualiseerde aanbevelingen

Hoewel de volgende aanbevelingen gebaseerd zijn op de beste beschikbare wetenschappelijke informatie, kan het gebruik van deze hulpmiddelen niet aan iedereen en in alle omstandigheden worden aanbevolen.

Overeenkomstig de richtsnoeren van de FDA en de ICSI moeten hitte- en vlamwerende plasma aanstekers

Behandel alle open vuur AAA (elke sigaar zijn eigen straf)

Gebruik nooit MYTC (fruit zonder schil)

Gebruik nooit een van de volgende materialen (niet gelinkt aan de productcode): kaarsen/zware kaarsen (chron. meestal wettelijk), dampstaafjes en andere “nip-its”, “e-sigaretten”, steelloze attributen en zaken zoals stickers, verfpennen, juwelenpennen, en newport notitiekaartjes die rechtstreeks op de aansteker kunnen worden geplakt zijn niet toegestaan. Yum.

Onthoud altijd:

Leg een opzettelijk gedoofde aansteker nooit op een vlakke ondergrond

De waarschuwingsdemper op de aanstekerpunten zal een neergeslagen polyester aansteker niet doven

Het gebruik van een gedoofde elektrische aansteker of een aansteker waarvan de aansteker onbedoeld is gevallen, zal u er niet van weerhouden uw huis, werkplek of schuilplaats te openen.

Wees bewust: online FTFE heeft een beleid van “kwaliteitscontrole” controles op alle producten die worden verkocht om aan detailhandelaars en fabrikanten uit te breiden. Niet alle pvc-producten zijn zo vuurvast zoals FCC Building Code specificatie-informatie aangeeft. Telefoneer een vertegenwoordiger voor hulp of het kopen van informatie over pvc.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.