Hoe vermijd je naar de sportschool te gaan

Sommigen zeggen dat personal trainers niet bestaan; ik zeg van wel en ik zal uitleggen waarom. Ten eerste kan elke persoon een andere taak hebben, orasthetiek. Sommigen zijn gespecialiseerd in slechts één enkel aspect van fitness, terwijl anderen zich kunnen toeleggen op de behandeling van de groep uitgebreide conditionering.

Concentratie van de aandacht bij fitness en algemene conditie lijkt het gebied te zijn dat het meest wordt verwaarloosd. Leren een evenwicht te vinden tussen rust, voeding, mentale training en vermoeidheid tijdens de werkdag kan lastig zijn. Ik probeer echt verschillende technieken, zoals yoga, kracht, balans, coördinatie en flexibiliteit in mijn dag te integreren. Ik help mensen ook om beter te leren communiceren met hun arts, zodat ze regelmatiger gecontroleerd kunnen worden en nauwkeuriger behandeld kunnen worden.

Als u niet het type bent dat graag deelneemt aan een activiteit, overweeg dan delen van het boek die betrekking hebben op sportscholen. Op die manier kun je tips krijgen om niet naar de sportschool te gaan, je in te houden en in je eigen ruimte te trainen. Je kunt ook lezen over vrouwen kickboksen thuis, of gewoon verslaafd zijn aan yoga. Ik heb het gedeelte over vrouwen kickboksen geschreven op basis van ervaringen die ik had als vrouw die kickbokslessen had geprobeerd maar ze overweldigend en repetitief vond. Vrouwen kickboksen kan meer zijn dan alleen fysiek; het kan ook mentale implicaties hebben. Door deze kunst beter te leren verbinden met je geest, zul je bewuster worden en in staat zijn om de dingen te doen die je wilt doen.

Velen zijn geïnteresseerd in fitness en gezondheid, maar laat dat je er niet van weerhouden deze sport te beoefenen. Voor sommige vrouwen zal het een openbaring zijn. Anderen zullen rolschaatsen, hardlopen of fietsen voelen alsof410ze altijd al gecombineerd waren. Ik vergelijk bodybuilder zijn met fietsen; je zult een van de eersten zijn die opgewonden raakt van het klikkende geluid dat je hoort als de ketting tussen de wielen omslaat. Als dit interessant voor u klinkt, kan het beginnen met een fitnessprogramma de volgende grote stap voor u zijn.

Lees meer:
Sporten in Rotterdam

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.