Hoe kies je een persoonlijke trainer?

Bij het kiezen van een personal trainer moet u als toekomstige klant weten dat deze persoon iemand is die zo graag aan fitness doet. U zult er zeker van willen zijn dat de persoon aan wie u uw gezondheid toevertrouwt, er ook een is die van sporten houdt. Dit zal het gemakkelijker maken voor u om hem of haar te motiveren en zij zullen in staat zijn om u te helpen veel in het maken van uw uit te werken om zo productief en plezierig mogelijk.

De hulp en de kennis van de trainer zullen rechtstreeks verband houden met de gebieden van uw gezondheid en fitness:

1. De trainer zal uw lichaam kennen en zal het kunnen behandelen op een manier die uw gezondheid tot rust brengt en opbouwt in plaats van te ontsieren.

2. Uw trainer zal afgestemd zijn op de “vreugden en kwaden” in een behandelingsplan dat gericht zal zijn op uw succes en comfort.

3. De trainer kan elk trainingsschema uitvoeren dat uw dokter u opdraagt en kan een groot verschil maken in de manier waarop u uw doelstellingen kunt bereiken, uw gezondheid op peil kunt houden en hoeveel u moet trainen zodat uw lichaam kan herstellen.

4. Afhankelijk van de behoeften van uw trainer, kan hij of zij u misschien helpen bij het regelen van een chartervlucht naar een dokterspraktijk voor een heupvervanging of een gevraagde vakantie naar een van onze fantastische resorts voor een week. Al deze adviezen op het gebied van de gezondheidszorg zijn niet specifiek bindend en zijn niet afhankelijk van uw vergoeding voor de dienst die zij zullen verlenen.

5. Sommige van de meest succesvolle persoonlijke trainers hebben ook enige opleiding, onderwijs en goed geoliede ervaring in het helpen van anderen overwinnen van enkele van de belemmeringen die worden beschouwd als obstakels voor volledige deelname aan ons zorgstelsel. Sommige van hun methoden en programma’s zijn niet gunstig, maar een geweldige techniek is om uw persoonlijke trainer te vragen of hij of zij ooit te maken heeft gehad met zaken als verzekeringsvoorschriften, vooroordelen of angsten.

6. Een personal trainer is iemand die u graag zal helpen om duidelijkheid te krijgen over waarom u doet wat u doet om u te helpen slagen.

Hier is een lijst van niet-gezondheid gerelateerde kosten om te overwegen:

1. Kinderspullen – Uw kind voelt zich misschien prettiger in een Yohoura en uw verlichtingsdeken dan in een pyjama.

2. School – Waar uw kind naar school gaat is een andere overweging. Zijn ze ‘s morgens vroeg of ‘s avonds “onderweg”? Als ze bij hun vrienden wonen, zijn zij dan ook “on the go”?

3. Vakantie – Je wilt zien hoe leuk ze de familie vinden, hoe ze omgaan met onderweg zijn en nog steeds hoe ze het zullen doen als ze terugkomen.

4. Reizen – Wat is de reisroute? Vinden ze het leuk om meer te reizen dan je geplande reis?

5. Geschenken – Zijn ze gebonden aan het programma? Begrijpen ze precies hoe en waarom je ze hebt gekregen? Zijn ze enthousiast over het krijgen van routines en trainingskleren?

6. Kinderen krijgen meer te spelen, leren over het lid zijn van het team terwijl ze zelfvertrouwen krijgen, hun lichaam trainen en verantwoordelijkheid krijgen in hun rol in het team. U bent misschien nieuwsgierig of uw dochter een voetbaltruitje, een rugzak of een drager nodig heeft?

7. Schoonmaken van het huis en sneeuwschuiven – Er zijn misschien manieren om uw huis vaker schoon te maken terwijl u zorgt voor de dingen waar uw baby, broer of zus mee is opgegroeid.

8. Immateriële zaken – Is er bij het kiezen van een personal trainer iets waarmee hij u kan helpen om op alle gebieden van uw leven het beste uit uzelf te halen?

Wanneer u een personal trainer kiest, moet u de tijd nemen om uit te zoeken welke doelen u probeert te bereiken. Welke vragen vragen om antwoorden? Heeft u behoefte aan een meer flexibele houding? Wilt u leren conditioneren, stickeren of de ontwikkeling ervan? Wil je een kind de grondbeginselen van eerste hulp leren om het voor te bereiden op zijn atletische inspanningen? Of wat met speciale behoeften? Biedt uw trainer programma’s en hulp bij de communicatie op deze gebieden en in antwoord op uw specifieke behoeften?

Lees meer:
Afvallen Terneuzen
Voedingsschema Terneuzen

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.