Hoe bestel ik mijn bloemenrapport?

Met onze markteconomie zijn traditionele bloemengroothandels verworden tot “wegwerpartikelen”. Dit betekent dat u geld en uw arbeid verspilt aan een taak (kijkend naar de kosten van uw bruiloft en bloemenbezorging!) die misschien niet eens meer nodig is. Bloomer is een poging om zich te ontdoen van deze lelijke, te dure en tijdrovende backgroun projecten. Wij verwerken de bloemen zelf buiten de fabriek met een van de modernste technieken die voor iedereen beschikbaar is.

Met de mooie industriële toon en het ontwerp, zult u het gevoel hebben dat u een aankoop doet bij een top groothandelaar in bloemen. We zijn nooit te verontschuldigend over de prijs die we onze groothandelaars bieden. U kunt er dus zeker van zijn dat de bloemen op tijd, in prima staat, onberispelijk bij u arriveren!

Hoe kom ik aan deze bloem?

Als u kiest voor een van onze op maat gemaakte bestellingen, zal elke op maat gemaakte bestelling een volledig specifieke methode hebben die in het pakket moet worden opgenomen. U wordt gevraagd ons de bestelgegevens, kleurvoorkeur, bloemeninstructies, bloemenhoeveelheid, afleveradres te verstrekken. Pas nadat uw Bloemengroothandel heeft goedgekeurd welke gegevens handmatig in ons systeem zijn ingevoerd, is uw Bloemengroothandel klaar om uw bestelling te leveren!

Uw bloemengroothandel zal dan bellen om contact met u op te nemen met alle details. Van daaruit zullen wij de juiste prijzen kiezen, het afleveradres ontvangen en de verbinding met de douane maken.

Hoe kan ik het bestellen?

U kunt online of op de verzendlocatie bloemen bestellen. De levering zal waarschijnlijk niet plaatsvinden na goedkeuring van de rechtbank. De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de bloem, het aantal kleuren en het jaar van de bestelling. U kunt extra betalen voor een bezorgraam of een snellere bezorgtijd. De bezorging van bloemen is niet inbegrepen in ons eigen bezorgassortiment.

Hoe wordt mijn bloem bezorgd?

Levering zal komen beschermende verpakking. Bloemen zullen worden verpakt in een bubbel. Product zal eerst worden blootgesteld aan licht, lucht en vochtigheid, en het laatste item of de verpakking wordt in een foliezakje gedaan. Bloemen pakket zal aankomen bij u thuis ‘s nachts of in slechts een paar uur. Klik om meer te weten te komen over verzendtermijnen voor verschillende locaties

Hoe lang duurt het voordat het verwerkt wordt?

Elke bestelling wordt verwerkt door ons eigen full time operatieve team, en dit proces kan 3-4 werkdagen duren vanaf de datum van levering, afhankelijk van de voorraad. Bestellingen worden voltooid en betaald met contant geld. Wanneer uw Bloemen Groothandel ogen; helder, het uiteindelijke item wordt geïnstalleerd op. Als gevolg van het huis en bloem productie in proces, kan uw leverancier niet terug van de bloem bestemming voor een dag of twee. Wij waarderen uw geduld!

Wat is het beleid van Bloomer?

We bieden een retourbeleid van één jaar. Dit betekent dat u elk product maximaal één jaar bij ons kunt terugvragen. Voor retourzendingen wordt een administratiekost aangerekend van 19% van de kostprijs van het product.

Welke plugins zijn er?

Er zijn een heleboel plugins toegevoegd aan onze online bloemengroothandel om het onze klanten gemakkelijker te maken. We hebben gewerkt met Stripe, VISA, Paypal, Bitcoin en nog veel meer. Er zijn plugins voor veel producten: van bloemenproducten, bloemleverarrangementen tot cadeaubonnen en portokosten.

Als u een Bloomer-klant bent, kunt u misschien geld besparen door de prijzen/voorwaarden die wij hebben vastgesteld, aan te passen. Dit is een volledig optionele vergoeding. Meer info zal worden toegevoegd tijdens onze beta tests.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.