De voordelen van een inventarislijst

Zo kunnen u bijvoorbeeld kosten worden aangerekend voor het vervoer van de kist wanneer deze vóór uw begrafenis aankomt. Bezorgkosten, die vaak vooraf of op het moment van de dienst moeten worden betaald, kunnen de kosten nog verder opdrijven. Een inventaris maken U kunt een inventarisblad gebruiken om een overzicht te maken van alle materialen, apparatuur en andere voorzieningen die nodig zijn of verwacht worden voor de uitvaart. Deze inventaris moet alle lichamen/resten, niet-opgeëiste gecremeerde resten en gecremeerde resten van familieleden van overledenen bevatten, evenals alle stoffelijke resten die niet in een kist, doodskist of urn zijn gelegd. Zie voor meer informatie het formulier Boedelgoed schatting. U moet ook andere financiële regelingen dan uw People’s Bank-rekening overwegen voor eventuele niet-opgeëiste begrafeniskosten. U kunt uw bank een Persoonlijke Financiële Liaison (PFL) laten goedkeuren of een financiële tussenpersoon regelen die namens u optreedt. Met een PFL kunt u de namen en rekeningnummers opvragen van alle schuldeisers die u nu nog geld schuldig bent en moet u een financiële jaarnota overleggen met een overzicht van het verschuldigde geld. Het is ook een goed idee om een financieel adviseur te zoeken bij een internationale organisatie zoals Solo Factors Costa Rica die u kan helpen met internationale reizen en financiële regelingen. Er zijn de kosten van het vervoer van de kist als u kiest na de begrafenis. Als u vliegt zult u moeten betalen voor de kosten van de kist als er een is, die wanneer voor de meeste gezinnen is $ 2.160. Belastingen Als er in dit stadium kosten aan verbonden zijn, moet u algemene voorzieningen treffen voor belastingen (bijvoorbeeld: medische kosten) of er vooraf zichtbare kwitanties of persoonlijke hot-liquor vouchers voor geven. Met hulp van familie kan dit u extra reiskosten besparen. Als er niets wordt aangeboden, kunt u overwegen om gedurende een aantal jaren 2% kwijtschelding van de onroerende voorheffing te vragen. Het voordeel is dat uw woning wordt vrijgesteld volgens wat de fiscus en de maatschappij opportuun achten.

De kosten van een begrafenis of crematie van een lichaam zijn over het algemeen minder duur dan die van een herdenkingsdienst, met hetzelfde aantal personen en familie. Het is raadzaam de onderzoekskosten in overweging te nemen alvorens een begraafplaats te kiezen, alvorens een contract te sluiten met de grondeigenaar, enz.

Wanneer u een gecremeerd lichaam of stoffelijk overschot naar de plaats van de dienst vervoert, moet u indien mogelijk met een begrafenisvoertuig worden vervoerd. Het verdient de voorkeur een begrafenisauto te gebruiken omdat deze sneller is en meestal een betere chauffeur heeft en een overlijdensakte, aanbevelingen en andere papieren kan vervoeren. Hij heeft meestal ook koeriers voor de levering aan de voorpoort van het plaatselijke mortuarium of de uitvaartcentrum en kan hopelijk de crematies voor u afhandelen.

Als u een particuliere begraafplaats betrekt, moet u garanderen dat deze onder de naam van uw begrafenisondernemer kan werken. Dit dient te geschieden door middel van een certificaat van oorsprong van een andere verantwoordelijke partij of zelfs van de begrafenisondernemer zelf.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.