Curves – Een programma

Er zijn veel vrouwen van in de 60 en 70 die echt zuur zijn over het leven en vrouwen. Misschien zijn ze te vroeg getrouwd en misschien is wat een meer ontspannen ontdekkingstocht naar buiten had moeten zijn, een overweldigend, competitief streven geworden. Nou, weet je wat? Het gaat niet allemaal om competitie. Het leven draait om poro status, en een vrouw die begrijpt wat het betekent om fit en emotioneel in balans te zijn, zou dat op jongere leeftijd hebben gedaan.

Curves is de ideale plek om de post-vrouwen-pensioen-boom te ontmoeten. Niet te roepen dat de 65-79 leeftijdsgroep een kleinere en meer marginale markt is. Maar het is niet bepaald een EHBO-kamer. De “barbell-curve” oplopen is net zo makkelijk als de trap oplopen bij de YMCA. Ja, vrouwen sportscholen kunnen hun eigen training regelen en zijn eigenlijk best fit, maar Curves heeft functies die geen man zou mogen missen.

Zij hebben een atletiekbaan en een Cross-fit circuit, dat ongeëvenaard is in een van de grootste steden van het land. Triatlon en hardloopsport worden hier erkend. Ze bieden ook een Yoga Factor training op verschillende niveaus ( Beginner, Intermediair, en Gevorderd) om een trainingsomgeving te bieden die zowel de geest als het lichaam zal uitdagen. Terwijl leeg, zullen zij tegemoet te komen aan alle vaardigheidsniveaus met een verscheidenheid aan vrije gewichten (barbells, halters, en vrijstaande), fietsen, en loopbanden. Het interessante is dat vrouwen van 40+ meer nodig hebben dan alleen cardiovasculair uithoudingsvermogen. Spiertonus en -kracht kunnen ook een rol spelen!

Naast het Cross Fit circuit, met gewichten en speed-pulls, zijn er worstelstokken (overhead press, straight-arm pull, towel pull, bent-over row, enz.), kettlebells, krachtgymnastiek, een volledig human- Norfolk home fitness voor vrouwen center, en een workout area voor LCD televisies en een loopband. Vrouwen sportscholen mogen gebruik maken van de hometrainers, loopbanden, elliptische toestellen en de loopband, maar het echte voordeel is dat ze niet hoeven te grenzen aan een ruimte die alleen voor mannen bestemd is. Ze kunnen van de “mannenwayne” naar de “vrouwenarchieven” gaan en blijven waar ze zijn (vrouwen mogen voetbal kijken!!). Geen ‘buzz newspapers’ meer, TV in het clubhuis, of gestresste echtgenotes die naar de ‘pm.s.’ gaan.

Voor degenen die op latere leeftijd hun loop- en fietsdiscipline afbouwen, heeft Curves een groepstrainingsprogramma waar moeder Michelle Lim trots op is. Trainingen kunnen worden georganiseerd voor groepen van zes tot twaalf personen. Kosten: een eendagsvlieg, een hele dag trainen die kan wedijveren met elke stalen, akerbaan en veeleisende trailparcours.

Over het geheel genomen is Curves een uitstekend programma voor vrouwen van 40 jaar en ouder dat hen van blessures weghoudt, gewicht doet verliezen, meer energie geeft, en die kilo’s in een kunstwerk verandert. Maar maak je geen illusies over Curves alleen omdat ze een gedetailleerde website en foto’s hebben om te gebruiken. Nee, dat is geen typfout. Bezoek Curves, zoek een instructeur in de buurt van uw stad of woon-werkverkeer, en bereid je voor om de plank te lopen. En plan om “Sans N Ventura,” daar rond te hangen op je volgende grote race.

Lees meer:
Dames fitness Schiedam

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.